keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Grillitassut med Siskonmakkara +Feta salaatti

"Huh hellettä" sanoi porsas ja pyyhki hikeä otsaltaan. Taitaa olla aika virittää tuuletin jos toinenkin. ... ... Ja heti tarkenee paremmin. Vaikka porsas ei hirveä kesäihminen olekkaan, maistuu porsaalle jääkaappikylmä valkoviini kera muutaman oluen, ja maukas kesäinen grillattu ruoka, kuten grillitassut ja grillatut siskonmakkarat. Sääliksi käy tuota karvaotusta joka joutuu turkkiaan kantamaan tämmöisillä keleillä, meinaan siis tuota kismisseä josta kuvan vilautin edellisessä ruuassa (: Näin sisälämpötilan näyttessä vaatimatonta 32,5asteen lukemaa on silti pakko pistää sähkögrilli vielä hurisemaan.

Tossa ne paistuvat.

Grillitassujen ja siskonmakkaroitten grillaamisesta tuskin sen enempää tarvitsee höpistä, kääntele pari kertaa niin että näyttävät hyviltä, ja muista että siskonmakkara on ns. raakatuote myös että se pitää kypsäksi grillailla. Porsaan grillissä kohtuu lämmössä nuo olivat valmiita (varmasti valmiita) jo 15 minuutissa. Raa'an porsaan lihan syönnistähän voi tulla vaikka mitä matoja että kannattaa olla tarkkana.

Salaattia väsäsätessä tuli mieleen että tämähän on melkein samaa kuin edellinen ohje, paitsi porsaanlihan tilalla sitä ihteään eli fetaa ^.^ Kyllä maistuu muuten hyvälle näin suvisäässä tassujen ja makkaroitten kanssa, vaikkein niin nälkä olekkaan.

Salaattimörskeet (rusehtava sävy tulee balsamiviinietikasta)

Salaatinmörskeet

Tuomio: Valkoviinin säestämänä tämähän maistuu kenelle tahansa, en tiedä onko käyttämäni valkkari sitä parasta grilliruuan kanssa (semmonen pahvipönikkä kuin Magyar), mutta kylmänä se maistuu mainiolta ja tukee ruuan makua (eikä peitä sitä alleen kuten joku vahvampi valkkari/punkku saattaisi tehdä).
5/5 Tätä se kesä on parhaimmillaan (:

Siinä kaikkea hyvää, jäävuorisalaatti oli liian ujo kuvaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogissa porsasteleville hostina toimiville ahmattimaisille saparohännille voi kommentoida.