![]() |
Tossa ne paistuvat. |
Grillitassujen ja siskonmakkaroitten grillaamisesta tuskin sen enempää tarvitsee höpistä, kääntele pari kertaa niin että näyttävät hyviltä, ja muista että siskonmakkara on ns. raakatuote myös että se pitää kypsäksi grillailla. Porsaan grillissä kohtuu lämmössä nuo olivat valmiita (varmasti valmiita) jo 15 minuutissa. Raa'an porsaan lihan syönnistähän voi tulla vaikka mitä matoja että kannattaa olla tarkkana.
Salaattia väsäsätessä tuli mieleen että tämähän on melkein samaa kuin edellinen ohje, paitsi porsaanlihan tilalla sitä ihteään eli fetaa ^.^ Kyllä maistuu muuten hyvälle näin suvisäässä tassujen ja makkaroitten kanssa, vaikkein niin nälkä olekkaan.
![]() |
Salaattimörskeet (rusehtava sävy tulee balsamiviinietikasta) |
Salaatinmörskeet
Tuomio: Valkoviinin säestämänä tämähän maistuu kenelle tahansa, en tiedä onko käyttämäni valkkari sitä parasta grilliruuan kanssa (semmonen pahvipönikkä kuin Magyar), mutta kylmänä se maistuu mainiolta ja tukee ruuan makua (eikä peitä sitä alleen kuten joku vahvampi valkkari/punkku saattaisi tehdä).
5/5 Tätä se kesä on parhaimmillaan (:
![]() |
Siinä kaikkea hyvää, jäävuorisalaatti oli liian ujo kuvaan. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Blogissa porsasteleville hostina toimiville ahmattimaisille saparohännille voi kommentoida.