perjantai 18. heinäkuuta 2014

Salaatti ilman fetaa

Jostakin kumman syystä, meille sattuu aina vuoropäivät näissä naputteluissa. Tänään silti ajattelin rentouttaa lähinnä kasviksilla, lähituotetuilla kasviksilla. Joo tiedän, tämä blogi on suuremmin ja enemmin lihasta ollut. Ei tänään. Vuorossa on meinaan Porsaan fetasalaatti (8 Mutta ilman fetaa. Arvatkaa mitä unohdin ostaa kaupasta? Joutuu siis vähän säätämään, Ensinnäkin ohjeenpuolikkaasta joka oli mielessä, feta pois. DONE. Sitten Liha tilalle... ... ... Katsokaa:

Jotain salaatin tyylistä.


Siinä se lepää. Tervehtii sinua. Sanoo sinulle "minen lihaa kaipaa" ja nuolaisee poskeasi. Auts. Sillä oli kissan kieli.

Om nom nom nom.


Siinä se paistuu, kuin huomista odottaen, ihan niinkun joku välittäisi...

Tältä se muuten näytti vielä hetki sitten ennenkuin lisäsin siihen lihaa:

Kismisse!

PRKLE... Ei meinaa toimia siis:

Se Parempi salaatti.

Eli aineksinahan olivat:
-kirsikkatomaatti (kokonainen, vähemmän vettä pohjalle)
-kurkku
-jäävuorisalaatti
-punasipuli (+varsi)
(-feta)
-sitruunapippuri
-oliiviöljy
-balsamiviinietikka

+sitten vähän jäähdytetty porsaan ulkofile viipaloituna. Sekoita, nauti (: (Porsas kannattaa folioida hetkeksi valmistumisen jälkeen, näin mehut säilyvät)

Arvio: 3/5 Ei fetasalaatti ole yhtähyvää vähän ylikypsän porsaan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogissa porsasteleville hostina toimiville ahmattimaisille saparohännille voi kommentoida.