Omaa ruokaa - näin me syömme

Blogi kertoo karua tarinaa Porsas Von Pekonin ja Armas P. Paskiaisen edesottamuksista mitä epäilyttävimpien kulinarististen riskiretkien saralla kun kupuun yleensä on alle kaadeltu mitä erinäisempiä alkoholia sisältäviä tuotteita. Hilpeä humala ajaa nälkäiset porsaat ruoan pariin. Tarkoitus on siis torjua alkoholilla aiheutetun nälän eteneminen ainakin hetkellisesti, yleensä siinä onnistuen. Eksentriset sedät hellan ratissa. Periaate: Kännittä ei blogata!

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Tulevan previkkaa (8

Ei se ei ole kiljua.



Lähettänyt Porsas Von Pekoni klo 0.12
Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa X:ssäJaa FacebookiinJaa Pinterestiin
Tunnisteet: hiiva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogissa porsasteleville hostina toimiville ahmattimaisille saparohännille voi kommentoida.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)

Blogiarkisto

  • ►  2015 (1)
    • ►  joulukuuta (1)
  • ►  2014 (15)
    • ►  elokuuta (1)
    • ►  heinäkuuta (3)
    • ►  toukokuuta (2)
    • ►  huhtikuuta (1)
    • ►  maaliskuuta (3)
    • ►  helmikuuta (3)
    • ►  tammikuuta (2)
  • ▼  2013 (59)
    • ►  joulukuuta (6)
    • ►  marraskuuta (5)
    • ►  lokakuuta (6)
    • ►  syyskuuta (8)
    • ▼  elokuuta (5)
      • Paskiaisen raakana paistellut "maalaisranskikset",...
      • Paskiaisen grillimakkarasoppa termarissa
      • Tulevan previkkaa (8
      • Raakana paistetut perunat ja possun sisäfilee viip...
      • Paskiaisen juusto-pekoni-sinappi-majoneesi leivät ...
    • ►  heinäkuuta (5)
    • ►  kesäkuuta (8)
    • ►  toukokuuta (5)
    • ►  huhtikuuta (7)
    • ►  maaliskuuta (4)

Osallistujat

  • Porsas Von Pekoni
  • Unknown
Teema: Mieletön malli. Sisällön tarjoaa Blogger.