Blogi kertoo karua tarinaa Porsas Von Pekonin ja Armas P. Paskiaisen edesottamuksista mitä epäilyttävimpien kulinarististen riskiretkien saralla kun kupuun yleensä on alle kaadeltu mitä erinäisempiä alkoholia sisältäviä tuotteita. Hilpeä humala ajaa nälkäiset porsaat ruoan pariin. Tarkoitus on siis torjua alkoholilla aiheutetun nälän eteneminen ainakin hetkellisesti, yleensä siinä onnistuen. Eksentriset sedät hellan ratissa. Periaate: Kännittä ei blogata!
keskiviikko 14. elokuuta 2013
Tulevan previkkaa (8
Ei se ei ole kiljua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Blogissa porsasteleville hostina toimiville ahmattimaisille saparohännille voi kommentoida.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Blogissa porsasteleville hostina toimiville ahmattimaisille saparohännille voi kommentoida.