Tänään Armasta Paskiaisen setää vituttaa.
Vituttaa niin helvetisti että selkävaivoista huolimatta tämä sika Paskiaiseksi laukkasi lähimpään ääs-markettiin asioille saparo suorana.
Sorkkaan tarttui taas kerran koffin 24 yksikön osakesalkku EU-rahamarkkinoiden sekoilun kunniaksi, vitutuksella oli kyllä oma tukeva syynsä myös
Jotta kassaneiti ei olisi luullut tämän Paskiaisen alkaneen joksikin uskonnolliseksi hihhuliksi ja siirtyneen pelkkään nestemäiseen leipään tulevan pääsiäisen paastoksi piti kassan hihnalle kohti lukulaitteistoa laittaa myös 1.5kg pötikkä atrian porsaan ulkofilettä.
Siitä fileestä veistäisi monta minuuttipihviä kaljakelumaan kupuun koff-joen kaveriksi vaikka epävirallisen viralliseen kaljakelluntaan on vielä lumien sulamisen lisäksi lienee 4 kuukautta matkaa. Paskiaisen setä järjestää yksityisiä kaljakelluntoja kuvussaan harvase päivä…
Muutaman ensimmäisen koffin aikana Paskiainen siivutteli keon minuttipihvejä. Koska nyt ei ollut kyse mistään hifistelystä eikä ketään neitoperhosia tai hintahtavia metroseksuaali-mukauroksia ollut vinkumassa ruoan tasosta ei Paskiainen jaksanut edes poistaa fileestä vähiä kalvoja.
Pihvit paistuivat vilauksessa pannulla keoksi lautaselle koffin kultaisen ohran lapsen siirtyessä täyttämään pötsiin kaljakellunnan kriteerit täyttävää kellunta-alustaa.
Pihveihin (ainakaan ensimmäiseen satsiin) ei käytetty mitään extra voodoota kuten kuvasta näkyy.
Suolaaminen ja pippurointi tapahtui paistamisen jälkeen (mustapippuria + chilimyllyn rippeet) vasta juuri ennen piffukoiden kellutusta olutkoskea samalla alas kaadellessa.
Arvosana Paskiaisen asteikolla 4/5 (0.5 pykälä laskua laiskuudesta ettei kalvoja jaksanut perkata pois) mutta tämä Paskiainen on tunnettu sian syöjä joten tämä oli aika tavallinen pötsissä tapahtuva kaljakellunta. Lopputuloksena oli siis oikein oivallisia minuuttipihvejä jotka kirmasivat alas ruokatorvea syöjän innosta vinkuessa.
Saa nähdä muuttuuko tilanne illan mittaan vai saako tämä Paskiainen tarpeekseen kokkaamisesta tälle päivälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Blogissa porsasteleville hostina toimiville ahmattimaisille saparohännille voi kommentoida.