Blogi kertoo karua tarinaa Porsas Von Pekonin ja Armas P. Paskiaisen edesottamuksista mitä epäilyttävimpien kulinarististen riskiretkien saralla kun kupuun yleensä on alle kaadeltu mitä erinäisempiä alkoholia sisältäviä tuotteita. Hilpeä humala ajaa nälkäiset porsaat ruoan pariin. Tarkoitus on siis torjua alkoholilla aiheutetun nälän eteneminen ainakin hetkellisesti, yleensä siinä onnistuen. Eksentriset sedät hellan ratissa. Periaate: Kännittä ei blogata!
keskiviikko 13. maaliskuuta 2013
Spagettia itämaiseen tyyliin
Humalainen hosti setänne (toinen niistä) päätti tänään pitää simppelin ruokailun, spaghettia ja jauhelihaa. Siitä pitää jopa itse Armas P. Paskiainen. Kattilassa kupli vesi ja paiskasin täysjyvä spaghettini veteen, nälkä meinasi puraista jo tässä vaiheessa. Pannulle asentelin jauhelihaa... Ja heitin ne sitten samaan kattilaan, näyttää tylsältä, eikö? (muista ylikeittää täysjyväspagetit, ne maistuu muuten ihan mummon puurolle)
Oh well. Vaikka tuon katkeran otuksen lihoja käristellessä meinasi tulla nälkä, jaksoin odottaa kunnes ruoka on valmista. Onneksi wokki wihannekset (suoraa lidlistä) olivat valmiita joten ei tarvinnut mitään neitimäisiä lisärituaaleja syöntiä varten.
Sarjassamme valmista ruokaa saimme taas varsinaista herkkua, myös ystäväni löytyi onneksi, oli mokoma eksynyt matkalla alkoon... Pyh Pah!
Makutuomio: 4/5 tähteä.
Perustelut: varsin erinomainen sekoitus, ei nojaa likaa spagettiin eikä jauhelihaan, maistuva kokemus! Suosittelen!
Ainekset: Täysjyväspagettia 500g, jauhelihaa 700g, kaksi 600g Thai wokkivihannes sekoitusta lidlistä. Mausteina: chiliä vitusti, valkosipulia, mustapippuria, suolaa.
EDIT1: Kyllä tuntu kivalle käydä paskalla tämän chilimäärän jälkeen. Ryppyreikäni savusi kuin clint eastwoodin kuudestilaukeava spaghettiwesterneissä. Auts.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Blogissa porsasteleville hostina toimiville ahmattimaisille saparohännille voi kommentoida.