lauantai 1. maaliskuuta 2014

kananreisileivät ala Kakkiainen


Helmikuuta lopetetiin ja maaliskuuta aloiteltiin. Paskiainen kippaili taasen olusta asian kunniaksi. Luonnollisestihan siitä nälkä heräilee kuin karhut keväällä. Näin kävi tämän tukevan turvakkaan tapauksessakin. Onneksi asiaan oli varustauduttu jo aiemmin illasta.

Paskiainen on tullut uppopaistelleeksi kanaa useampaankin otteeseen viimeaikoina kun sitä on ollut tarjouksessa, oikein hyvää on se. Niinpä moisesta oli herännyt perverssi ajatus kananreisileivästä joten ei kuin keittiöön kasaamaan moista.

Aluksi kylmä olut käpälään ja muutama pala pekonia pannulle paistumaan. Jahka pekonit ovat paistuneet leipäpalojen uitto siitä tulleeseen rasvaan ja paistelemaan leivät sisäpinnaltaan sopivaksi rapeaksi. Sitten ne lautaselle ja rakentelemaan kun arkkitehtiin kaadetaan taas olutta.

Alle majoneesiä, ketsuppia ja savuista BBQ kastiketta. Seuraavaksi muutamat viipaleet pekonia joiden päälle viipale pari sipulia sekä suola-/maustekurkkuja oman maun mukaan. Sitten päälle luista siivottu uppopaisteltu broilerin reisipala jonka päälle parit siivut tomaattia ja lopuksi taas majoneesiä ja ei kuin toinen leipäpala päälle...

Ainekset
  • broileri reisipala (uppo) paistettuna ja luuttomaksi siistittynä
  • pari viipaletta ranskanleipää
  • pekonia paistettuna muutama viipale
  • suolakurkkua
  • tomaattia
  • sipulia muutama viipale
  • ketsuppia
  • BBQ kastiketta
  • majoneesiä


Arvosana: 4.5/5. Kyllä häviää hampurilaiset ja muut tälle herkkuleivälle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogissa porsasteleville hostina toimiville ahmattimaisille saparohännille voi kommentoida.