Arvio:
4,5/5 Tämä herkku on kyllä Porsaan mieleen. Pieni nipistys kastikkeen puuttumisesta.
Ohje: Pistä uunivuoka täyteen perunasipulia, liota merisuola (tai tavallinen suola) punaiseen maitoon tai kermaan ja kaada vuokaan. Lisää valitsemaasi nestettä kunnes näet sen pinnan perunoiden lomasta, pistä uuniin 175-200C. Uunita kunnes pinta näyttää kivan ruskealle. Anna laatikon "tekeytyä" pöydällä uunista ottamisen jälkeen jonkinaikaa, että nesteet imeytyvät.
Pese pihvit kaupan myrkyistä, pyyhi pihvien pinnasta ylimääräinen vesi pois, (tahi kuivata kuten Porsas hetkenaikaan kts. liite 1.) lämmitä pannulla itsellesi sopivalla suhteella voita ja öljyä. Mausta pihvit merisuolalla ja pippurilla, paista molemmin puolin ~3-5min (riippuen pannun lämpötilasta). Nauti.
Liite 1. kuivattaminen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Blogissa porsasteleville hostina toimiville ahmattimaisille saparohännille voi kommentoida.