Blogi kertoo karua tarinaa Porsas Von Pekonin ja Armas P. Paskiaisen edesottamuksista mitä epäilyttävimpien kulinarististen riskiretkien saralla kun kupuun yleensä on alle kaadeltu mitä erinäisempiä alkoholia sisältäviä tuotteita. Hilpeä humala ajaa nälkäiset porsaat ruoan pariin. Tarkoitus on siis torjua alkoholilla aiheutetun nälän eteneminen ainakin hetkellisesti, yleensä siinä onnistuen. Eksentriset sedät hellan ratissa. Periaate: Kännittä ei blogata!
lauantai 9. marraskuuta 2013
Pannulla paistetut lankkupotut ja porsaanleikkeet
Taas kerran perjantai yllätti Paskiaisen ja olutta oli otettava. Asiaa ennakoiden pötsiin oli jo siirrelty 8.5% tuplapukkeja ja kaupasta tarttui lisäksi mukaan taas kasa koffia täydennykseksi.
Ilta alkoi reippaasti siitä mihin päivä oli loppunut, eli ahkeralla oluen juonnilla ja leffan katselulla. Hiukopalaksi alkuun Kakkiainen oli käristellyt porsaan kylkisiivuja että pannulle saisi tuhdisti rasvaa pääateriaa varten...
Oluet kuluivat, ja leffakin loppui jossain vaiheessa. Oli aika siirtyä murenta laittamaan. Aluksi perunoista lohkoja ja ne paisteltiin rasvassa pannulla.
Seuraavaksi Paskiainen leikkeli porsaan ulkofileestä sopivia viipaleita ja takoi ne littuun leikkeitä varten. Sitten leikkeille pintaan suola ja pippuri. Kunnon painelut jauhoissa ja sen jälkeen sinappi/olut seoksen kautta korppujauhoihin jossa taas reipasta painelua että varmaan tarttuisi leivitteet pintaan.
Seuraavaksi vielä hieman lisää öljyä pannulle ja leikkeet yksi kerrallaan paistumaan n. 3-4 minuuttia puoli levyn ollessa 4/6 teholla.
Lautaselle oli jo kertynyt keko paistettuja perunoita joten leikkeet pääsivät lautaselle niiden kaveriksi ja muutama viipale kurkkua mukaan.
Arvosana 3.75/5. Miinusta pääosin siitä että Kakkiainen oli laiskalla päällä eikä jaksanut väsätä kastiketta. Hyviä leikkeet olivat ilmankin mutta vielä parempia olisivat olleet kastikkeen kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Blogissa porsasteleville hostina toimiville ahmattimaisille saparohännille voi kommentoida.