Tällä kertaa Paskiainen ei tee erikoisempaa kokkailua vaan pikaisen tuotearvion olutta samplaillessa kun käpälään sattui jotain mitä ei aiemmin ole tullut havaittua lähikaupassa jostain syystä. Eli, Kivikylän Juhlasuomi lenkkiä.
Testiä varten Paskiainen tosin keittää pätkäytti vähän pottuja lisäkkeeksi antamaan tukea makkaralle.
Olutta kuonon alle ja sen pidemmittä saarnoitta asiaan.
Näin pikaisen testin perusteella Julhlasuomi on hyvin tiivistä tavaraa.
Vähärasvaisuus yllätti, vain 16%, ja hieman jäi pettyneen huijattu olo moisesta sillä vähärasvaisuus toi mukanaan ilkeän lieveilmiön että makkara ei etenkään paistettuna ollut mitenkään maailman mehevin, ei tosin huonoinkaan, siitä hieman miinusta.
Mausteet lenkissä olivat miedot eivätkä korostuneet mitenkään erikoisesti joten taas pientä miinusta.
Savuisuutta oli maussa yllättävänkin paljon mutta sehän on vain plussaa se ainakin tälle Paskiaiselle.
Tokihan Paskiainen testasi makkaraa lämpimänä ja kylmänä, sinapin kera sekä ilman ja täytyy todeta että tämä makkara ei sinappia kaipaa - ei kylmänä eikä lämpimänä eli siitä toki plussaa.
Kylmänä lenkki maistui yllättävän hyvin ja vähärasvaisuus oli tässä tilanteessa jopa plussa ettei suuhun jäänyt reipasta rasvakerrosta kylmänä syönnistä. Lämpimänä tosin pienempi rasvan määrä teki tuotteesta kuivemman. Olutkin tämän lenkin kera maittoi.
Arvosana: 3.25/5. Kyllä tätä lenkkiä kehtaa nakertaa kylmänä pikanälkään tai lämpimänä vaikka perunoiden kera kunhan lautaselle nakkaa palan voita voiteluaineeksi.
Kiitos AP, hyvästä ja luotettavasta arviosta. Päädyimme taloudenhoitajan kanssa pitkälle samaan vaikutelmaan. Löysimme tuotteen vasta männäviikolla, ja syötyä kiinnostuimme guuglailemaan.
VastaaPoistaHyvät jatkot vaan!