Arhinmäen ja Koivulaakson anarkistit olivat taas kerran hilluneet itsenäisyspäivää, Tampereella tällä kertaa, ja lienee eiköhän taas false-flag kaasu Dan kerkeäisi syyttämään kuu-natseja tai muita pikku-ukkoja omien äärivassareiden teoistaan kuten yleensä jos vanhat merkit paikkansa pitäisivät…
Paskiainen oli itse keskittynyt kippaamaan olutta, kuten yleensä. Suomen maan itsenäisyydestä kun ei enää ole ollut tietoakaan kun Katainen ja kumppanit ovat Suomen ulkomaille huoranneet. Sääli että kukaan ei heitä ripusta yksinaruiseen keinuun moisesta maanpetturuudesta. Mutta se ei onneksi hidasta oluen ottoa, muuten Paskiainen saisi traumoja tilanteesta.
Kaupasta koriin oli päätynyt kasa olutta ja sen kylkiäisinä jauhelihaa, sipulia ja pakasterehuja. Paskiaisella oli pidemmänkin aikaa ollut ajatuksena tehdä lihamureketta kun hänelle moista oli kehuttu. Etenkin erään henkilön väittämän mukaan versiota missä olisi mukana korppujauhoja. Ne osoittautuivat virheeksi ja Paskiaisen olisi pitänyt pysytellä omassa intuitiossa ja välttää niitä kuin ruttoa, aivan kuten aiemminkin!
Ilta kului kuin Paskiaisen oluet, niitä piti hakea vielä siwasta backupiksi lasipulloissakin tällä kertaa kun tuntuivat uppoavan liian hyvin.
Jossain vaiheessa heräsi nälkä ja sehän ajoi pötsiään palvovan herra Kakkiaisen keittiöön murenta säätämään.
Ensiksi parit paketit jauhelihaa lämpiämään ku sipulia ja valkosipulia silputtiin. Odotellessa kattilaan korppuhaujoja desin verran (Paskiainen erehtyi luottamaan muiden suositukseen ja pilaamaan näillä mureketaikinan) ja kolme munaa sekä ketsuppia ja HP BBQ kastiketta, suolaa ja pippureita sipulisilppujen kera. Seuraavaksi jauhelihat muun sössön sekaan ja ahkeraa sekoittelua…
"Taikinan" valmistuttua Paskiainen muotoili siitä vuokaan limppua muistuttavan lötkön mureketaikinasta, repi sen "auki" ja täytti pussillisella pakasterehuja sekä 175g setillä juustoraastetta. Sitten murekkeen päälyosa kiinni ja pekonia päälle koristeeksi ja mehevöittämään lopputulosta.
Seuraavaksi setti uuniin n150'c ja uunitusta 1.5h vähempikin olisi varmaan riittänyt mutta tällä setillä mentiin…
Odotellessa muusia pussimuusista voilla tuunattuna... Murekkeen valmistuttua muutama viipale muusin seuraksi lautaselle ja ei kujn syömään.
Ainekset:
- jauhelihaa 800g
- korppujauhot
- sipuli
- valkosipuli
- kananmunat
- mausteet (suola, pippuri)
- ketsuppi
- bbq kastike
- pakaste vihannekset
- juustoraaste
Arvosana: 3/5. Hyvän murekkeen saa pilattua korppujauhoilla. Se tuli taas kerran havaittua kun normaalista poiketen erehtyi moista pistämään mureketaikinaan muiden suosittelusta. Älkää hyvät ihmiset laittako korppujauhoja niihin murekkeisiin tai lihapulla/pihvi taikinoihin, niillä ei saa aikaan muuta kuin masentavan huonoa lopputulosta vaikka kuinka joku muuta teille väittäisi!
Eli, pysykää kaukana korppujauhoista murekkeita, pihvejä tai lihapullia tehdessä! Sillä ei saa muuta aikaan kuin pilattua taikinan!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Blogissa porsasteleville hostina toimiville ahmattimaisille saparohännille voi kommentoida.