perjantai 19. huhtikuuta 2013

Pekoniin käärittyjä chili sulatejuusto grillimakkaroita naposteluun


Isossa maailmassa oli taas tapahtunut viikolla kaikkea huolestuttavaa mitä vain pähkähulluin eliölaji kuten ihmiset olisivat tällä hetkellä kykenevä tekemään tällä planeetalla. Ja sitten ne vielä ihmettelevät miksi paskiainen on misantrooppi yleensä… 

Perjantai oli kuitenkin lopulta laskeutunut Paskiaisen sikolättiin ja aika moneen muuhunkin. Olisi se aika viikosta milloin vakio vitutukseen pitäisi taas alkoholilla vahvisteltuja aineita kulutella vaikka maksa hangoittelisi vastaan ja Pekka Puska ulvoisi kauhusta illan tuhoista kansanterveydelle.

Tukevan turvakas hostinne, Paskiainen, oli taas varautunut koffin osakesalkulla (24 pistettä, ja muutamalla irto pisteellä päälle). Luulisi sillä nestepuolen hoitelevan. 

Mureneksi piti kehitellä taas jotain ja grillimakkara tuntui jostain syystä soveliaallta vaihtoehdolta. Ehkä hieman tuunattuna mutta tuunaamiseen oli vain rajalliset tarvikkeet, tosin sehän ei tätä Kakkiaista ole koskaan hidastanut. 

Uhreiksi Paskiaisen mahamakkarajumalan alttarille olivat kaupassa valikoituneet Atrian chili sulatejuusto wilhelmit, paskiaisen makuun maistuva perus grillimakkara joka valitettavasti vain ei sisällä chilin potkua vaikka nimi moista valehtelee. Grillikyrsien lisäksi käpälään tarttui pari pakettia pekonia. Ajatuksena oli kietoa grillimakkarat pekoniin lisämaun vuoksi. Eineksen valmistamiseen tähtäävä tulinen ja kohtalokas taistelu oli tarkoitus käydä ihan tavallisella paistinpannulla sillä ulkona oli vielä lunta ja grilliä ei siksi viitsinyt raahata ulkoilmaan.

Paskiainen aloitteli samplailemalla taas kerran Koffin keskikuraa, se ei ihan yhtä karmeaa ollut kuin PIrkka olut mistä toinen kunnianarvoisa hostinne, Porsas Von Pekoni, sai lienee ripulin, syövän, orastavan herpeksen ja morkkiksen kaupan päälle. Koffit kulkeutuivat alas yhtä vääjäämättä kuin lehmän häntä lannoitteen poiston jälkeen. Muutaman ohraisen sisäistettyä Armas Paskiainen maisteli yhden makkaran testiksi kylmänä ilman pekonia, ihan syötävää oli näinkin.

Seuraavaksi pannu kuumenemaan vaan ettei ruoka vilustuisi ja sen perään oli vuorossa makkaroiden wrappaus pekoniin ja paisto. Olutta tukevast alas tölkistä lypsävä hostinne kietoi pari grillimakkaraa muutamaan pekonisiivuun, yhden makkaran jätti verrokiksi ilman tuota jumalaista porsaasta saatavaa täydellistä ravinnetta. 

Ongelmaksi meinasi muodostua että Paskiainenhan ei hammastikkuja löytänyt pekonin paikalle naulaamiseen mutta nousuhumalaisen reippaalla luottamuksella varustettuna Kakkiaisenne päätti veistää pekoneja kiinni pitämään tikut tulitikuista. Hommahan toimi! Sitten ei kuin paistoksi.

Pannulla makkarat tirisi ja paistui, aikaa paskiainen ei mittaillut, tutki lähinnä pekonista että milloinkahan lopputuote olisi soveliasta. 






Kuten kuvasta näkyy, ihan toimivan näköisiä noista possun mitä epäilyttävämmistä lihapalasista tehdyistä kuoreen pakatuista pötkylöistä tuli.


Lopputulos oli 4/5. Siitä 3.5 tuli grillimakkaroista ja 0.5 pojoa lisää pekonista. Lisäksi kun olisi ollut irrallista sulatejuustoa ja chilipaloja niin numero olisi ollut varmaan korkeampi.

Tarvikkeet:
-Atria Wilhelm, chili sulatejuusto grillimakkaroita.
-Pekonia
-Hammastikkuja tai muuta terävää mitä tekijä keksii vain soveltaa

Kääri muutama viipale pekonia makkaran päälle ja ankkuroi ne paikalleen millä tahansa tikuilla mitä sattuu olemaan lähistöllä. Tulitikuista tämä Paskiainen suosittelee poistamana kuitenkin tulipään… Ja paistele sitten makkarat mieleiseksesi. Näitä voi tehdä uunissa, pannulla ja grillissä. Paras on hiili grilli. Paskiainen käytti tällä kertaa paistinpannua.

3 kommenttia:

  1. Vaivaset 0.5 pekonille!? Synti ja häpeä, etten sano! Pekoni on aina pop ja ansaitsee aina vähintäänkin puolet kokonaispistemäärästä!

    *mutinjupin*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pekoni oli tuhdin tukevassa sivuosassa, siksi siitä ei saanut kuin puolikkaan pisteen. Irrallaanhan se on itsessään helposti 4.0 - 4.5 pistettä eli summasta napattiin keskiarvo.

      Matematiikka kun ei Paskiaisella tässä ja nyt mene tyyliin:

      arvo1 + arvo 2 = lopputulos...

      se menee tyyliin

      (arvo1 + arvo2)/2 = lopputulos...


      ...ainakin tänään :D

      Poista
    2. No olkoon menneeksi.

      Melkein jo pelkäsin, että tässä on kyse rienauksesta ja pekonin vähättelystä, josta seuraava askel olisikin jo tofuun ja alkoholittomaan oluseen siirtyminen! Tofuun! ja alkoholittomaan oluseen! Joku raja sentäs, vaikka kommentoinnissakaan ei ole edes naamarajaa!

      *pitää silmällä*

      Poista

Blogissa porsasteleville hostina toimiville ahmattimaisille saparohännille voi kommentoida.