torstai 31. lokakuuta 2013

Pekonimakaronilaatikko

Vaikka koulu yrittääkin pitää Porsaan kiireisenä, aina välillä löytyy aikaa myös blogeiluun. Jostain syystä porsaalle ei ole edes itse juoma maistunut muutamaan viikkoon niinkuin ennen, mutta toivottavasti tämä on vain ohimenevää. Tänään olisi vuorossa perinteikäs pekonimakaroonilaatikko, eli varsin herkullinen yhtälö on kyseessä.


Keitä makaroonit, ohjeen mukaan. Paista jauheliha mausta se niinkun parhaalle tuntuu (Porsas itse käytti mausteena merisuolaa ja mustaa pippuria).


Pistä jauhelihat vuokaan ja lisää tarvittava määrä makaroonia. Sekoita. Ota joku puolilitraa maitoa +2-3 kananmunaa ja sekoita jossain astiassa kippaa makaroonimössön päälle.


Levitä pekonit päälle. Unohda 175 asteiseen uuniin tunniksi.


5/5 Aivan erinomaista apetta. Tämä maistuu niin nuorelle kuin vanhalle, ja pekoni vain täydentää makukokemusta. Perfect.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogissa porsasteleville hostina toimiville ahmattimaisille saparohännille voi kommentoida.