Paskiainen heräsi edellisestä illasta nälkäisenä joten aamupalaksi piti napata pari burgeria. Ateriaksi olikin sitten mielikuvituksella tekemistä. Onneksi Kakkiaisella oli porkkanoita, sipulia, perunoita ja vielä porsaan ulkofilettä…
Kauppaan ei siis tarvinnut iltaa varten laukata, riitti kun rimpuili ylös eilisestä illasta ja kaatoi kitaan 8.5% kaljaa jääkaapista. Todella helppoa ja kivaa.
Ruoaksi Paskiainen ajatteli taas porsaan ulkofilepihvejä, lisukkeeksi pannulla paistettuja raakoja perunoita veneinä, glaseerattuja porkkanoita ja paistettua sipulia. Reipasta kännimättöä siis luvassa.
Aluksi Paskiainen leikkeli perunat puoliksi, taas puoliksi ja vielä puoliksi että perunasta tuli 8 viipaloitua venettä. Sipulit saivat reippaan siivutuksen ja porkkanat Paskiainen paloitteli about 4 cm pätkiksi ja halki + halki…
Karamellisoidut sipulit paistuivat pannulla ja homma toimi hyvin. Ripottelua suolasta kaveriksi.
Raa-at perunat, huuhtelun jälkeen, käristyivät nätisti myös pannulla. Suolaa mausteeksi. Perunat pitää huuhdella ettei leikkauspinnoista tule liisteriä paistellessa tärkkelyksen vuoksi.
Glaseeratut porkkanat pääsivät kattilaan ja puolikas törppö olutta kaveriksi, suolaa, teelusikallinen sokeria, mausteita ja yrttejä. Jos haluaa käyttää vähän nestettä, kokkaile porkkanat kannen alla, jos taas ylimääräistä nestettä käytössä kokkaa ilman kantta… Tarpeeksi pilkotut porkkanat ovat valmiita 10 minuutissa...
Lopuksi Paskiainen paisteli lautaselle porsasta ulkofile leikkeinä. about sentin ja risan siivut kaipasivat paistinpannulta paistorakkautta sen 3 minuuttia puoleltaan...
Arvosana: 4/5. Tuloksena erinomaista syötävää
hassu setä typoilee taas humalassa. *thihihii*
VastaaPoistaperkele. väärään postaukseen meni tämäkin kommentti. piti tuohon uudempaan. helvata. thih silti.
PoistaTypoista pitää syyttää olvin tuplapukkia ja koffin kolmosta! Paskiaisen setä on viaton välikappale vain typojen manifestoitumisen asiassa :D
Poista