Ensiksi porsas uitti fileet valkoviini viinietikka seoksessa. Tämän jälkeen kuha fileet leivitittettiin. Ei jumalauta, BB alkoi... Voi elämä mitä kaikkea sitä joutuukin katsomaan :D Porsas unohtaa tässä kaiken tuota roskaa katsoessaan mitä olikaan kirjoittamassa... Jospa itse ohje.
Panerointi itsessään on aika yksinkertaista, uita jauhoissa, uita munassa uita taas jauhoissa. Jauhoihin voi pistää myös mausteita sekaan.
Tuloksena oli varsin herkullista ruokaa. Soosi oli valmissoosia jota Porsas sattui saamaan sattumalta, eli hunaja pekoni kastiketta litran purkissa mitä löytyy jokaisesta isommasta marketista, valmistaja jäi nyt arvoitukseksi(?) Tosin veikkaan että 40e kilohinta pitäisi joitakin kokkaajia kauempana tästä kuha file herkusta.
NAM! 4/5
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Blogissa porsasteleville hostina toimiville ahmattimaisille saparohännille voi kommentoida.