perjantai 6. syyskuuta 2013

Porsaan kuhafileet

Ja porsaan päivä alkoi heräämisellä hirveään darraan. Edellisenä päivänä oli tullut puhuttua norjaakin johtuen vain asioista. Pidemmittä puheitta; Porsas haki kaverinsa krapulatärinöissä asemalta ja pääsi kotia asti hengissä. Seuraavaksi porsas mietti mitä tarjota vieraalleen, noh, kaapissa sattui olemaan kuha fileitä (pyrstöpaloja) joita sitten maustamaan ja paistamaan.

Ensiksi porsas uitti fileet valkoviini viinietikka seoksessa. Tämän jälkeen kuha fileet leivitittettiin. Ei jumalauta, BB alkoi... Voi elämä mitä kaikkea sitä joutuukin katsomaan :D Porsas unohtaa tässä kaiken tuota roskaa katsoessaan mitä olikaan kirjoittamassa... Jospa itse ohje.






Panerointi itsessään on aika yksinkertaista, uita jauhoissa, uita munassa uita taas jauhoissa. Jauhoihin voi pistää myös mausteita sekaan.

Tuloksena oli varsin herkullista ruokaa. Soosi oli valmissoosia jota Porsas sattui saamaan sattumalta, eli hunaja pekoni kastiketta litran purkissa mitä löytyy jokaisesta isommasta marketista, valmistaja jäi nyt arvoitukseksi(?) Tosin veikkaan että 40e kilohinta pitäisi joitakin kokkaajia kauempana tästä kuha file herkusta.



NAM! 4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogissa porsasteleville hostina toimiville ahmattimaisille saparohännille voi kommentoida.